spot_img
luni, august 15, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Trei tineri, arestați pentru punerea în circulație de bancnote false

Mai multe articole

În perioada 11 – 12 iulie 2022, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Botoșani, la persoane bănuite de punere în circulație de monedă străină și înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – iulie 2022, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, din județul Botoșani, ar fi efectuat mai multe schimburi valutare, oferind bancnote de 100 și 50 de euro, care nu aveau elementele de siguranță specifice celor autentice, mai multor persoane din județul Botoșani, care, la rândul lor, ar fi încercat să le schimbe în case de schimb valutar. 

Totodată, polițiștii au realizat o acțiune de prindere, în flagrant delict, a unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Dorohoi, fiind descoperite asupra sa 25 de bancnote de 100 și 50 de euro, precum și 9 telefoane mobile.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite 8 telefoane mobile și 4 cartele sim. 9 persoane au fost conduse la audieri, 3 fiind reținute. Ulterior, cele 3 persoane au fost arestate preventiv”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Botoșani și a jandarmilor din cadrul I.J.J. Botoșani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie dispuse măsuri legale față de toate persoanele implicate în comiterea faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți