spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Taximetrist reținut de polițiști, pentru hărțuire și amenințare

Mai multe articole

La data de  11 iulie 2022, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de hărțuire și amenințare. 

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2022, ar fi transmis în mod repetat persoanei vătămate, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Botoșani, prin intermediul apelurilor și mesajelor telefonice, amenințări, cuvinte și expresii jignitoare, care, prin conținutul și frecvența acestora, i-au produs o stare de temere.

Totodată, ieri, 11 iulie 2022, polițiștii Biroului de Proximitate, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a celor din cadrul Serviciului Criminalistic au pus în executare două mandate de percheziție, unul pentru locuința persoanei bănuite de comiterea faptelor și celălalt pentru autoturismul acestuia. 

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți