spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tânăr cu cetăţenie română şi Republica Moldova, căutat de autorităţile din Germania, depistat la controlul de frontieră

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, căutat de autorităţile din Germania care este cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni contra persoanei, pe teritoriul acestui stat.

În data de 11 iulie a.c., în jurul orei 20:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, un bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 36 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Germania, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni contra persoanei, pe teritoriul acestui stat”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți