spot_img
vineri, august 19, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

54 de permise și 19 certificate de înmatriculare, reținute de polițiști. Au fost constatate 10 infracțiuni rutiere, în urma unei acțiuni a oamenilor legii

Mai multe articole

În perioada 4 – 10 iulie, polițiștii rutieri botoșăneni au acționat în întreg județul pentru combaterea  principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea s-a desfășurat la nivel național, urmărindu-se creșterea nivelului de conștientizare a participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulația pe drumurile publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 700.000 de lei, cele mai multe dintre acestea, peste 200 de sancțiuni, fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

„Totodată, în aceeași perioadă au fost reținute 54 de permise de conducere și 19 certificate de înmatriculare și au fost constatate 10 infracțiuni la regimul rutier”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți