spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O echipă de tineri artiști din Botoșani este prima care a publicat un proiect Fashion într-o revistă din Franța (FOTO)

Mai multe articole

Șase oameni talentați, care pot fi numiți cu desăvârșire artiști, s-au unit într-un proiect inedit pentru o Revistă de Fashion din Franța. Lucian Buium, Carmen Isac, Anelis Munteanu, Alin Chirilă, Marius Vlad și modelul lui Lucian sunt românii care au realizat proiectul ce a ajuns să apară pe paginile unei reviste internaționale.

Bazele acestui proiect au fost puse de către Lucian Buium în urma unei conversații pe care a avut-o cu Carmen Isac, povestește artistul.

„Acest proiect s-a născut în urma unei convorbiri telefonice cu doamna Carmen Isac cu care vorbesc destul de des, mai ales că ea este cea care m-a instruit și îndrumat să urmez meseria de hairdresser în urmă cu aproape 12 ani. Acum cinci ani am fost invitat la Fashion Week London, unde am avut ocazia să cunosc și să lucrez cu mari creatori de modă din Europa, după care am rămas aici, în acest oraș care îți deschide toate porțile succesului, însă doar dacă ești muncitor și creator”, a povestit Lucian Buium, pentru Foto-Reporter.

Originari din Botoșani, tinerii au făcut ceea ce știu ei mai bine. Carmen și Nicole Isac, alături de Lucian Buium, au făcut magie pe modelul Anelis Munteanu. Bucuria, emoțiile și arta în adevăratul sens al cuvântului au fost surprinse de fotografii Alin Chirilă și Marius Vlad de la AlinoFotoStudio.

„Magazine RAAMAT în care a apărut acest proiect este una dintre cele mai prestigioase reviste de Fashion din Paris și pot spune că suntem prima echipă din România, care a publicat un proiect Fashion/Abstract în paginile sale. A fost o reală plăcere să mă întorc acasă în orașul în care m-am născut, după patru ani de zile și să lucrez cu modele și fotografi extrem de profesioniști și opend-mind”, mai spune Lucian.

Anelis Munteanu povestește că, în viitor, va mai avea o colaborare cu artistul Lucian Buium.

„WOW este cuvântul care descrie starea pe care am avut-o alături de o echipă minunată. Mulțumesc pentru oportunitatea de a apărea în paginile unei reviste internaționale. Mulțumesc pentru coafura inedită și make-up-ul avangardist, realizate de Carmen și Nicole Isac, pentru fotografiile în care Alin Chirilă a reușit să surprindă nu doar simple imagini, ci și emoții. Mulțumesc lui Lucian Buium, hairstylist-ul cu ajutorul căruia s-au pus bazele acestui proiect și alături de care, în viitor, voi avea o nouă colaborare la Londra”, a spus Anelis Munteanu, model.

Carmen Isac, cea care l-a impulsionat pe tânărul Lucian să dezvolte acest proiect, a povestit că acesta i-a fost elev în urmă cu 10 ani, timp în care și-a dat seama de talentul și viziunea artistică a acestuia spre non-conformism.

„Activez în industria beauty de peste 20 de ani. Ani în care am prins toate trendurile de la cele clasice la cele moderne și avangardiste. Datorită experienței mele am început ușor, ușor să îmi dezvolt școala de formare profesională a coaforilor. Salon&Academy Carmen Isac insuflă iubitorilor de frumos această meserie în care fiecare e propriul artist. Așa a pornit și colaborarea mea cu Lucian Buium, fiindu-mi elev acum 10 ani, un tânăr cu viziune artistică spre non-conformism. Mă bucur că am realizat această ședință foto diferită, alături de echipa profesionistă a lui Alin Chirilă. Pozele au fost foarte bine executate cuprinzând perfecțiunea și detaliile tematicii”, a spus Carmen Isac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți