spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Intervenții ale pompierilor după furtuna din Botoșani

Mai multe articole

Codul portocaliu de furtună a avut și primele efecte, în județul Botoșani. În urmă cu puțin timp, pompierii au intervenit în municipiul Botoşani, acolo unde o coală de azbest a fost desprinsă de vânt din acoperișul unui bloc și putea să cadă peste trecători.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Botoşani, care au înlăturat pericolul.

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei dintr-o curte, pe strada Grigore Antipa din municipiul reședință de județ. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu motopompă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Botoşani. La sosirea forțelor de intervenție, nu mai era apă în curte și nu s-a mai impus intervenția.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bălușeni intervine pentru înlăturarea unui arbore căzut pe un drum din Zăicești.

„Potrivit datelor furnizate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, la Leorda s-au înregistrat 25, 5 l/mp, iar la acumularea Cătămărăști – Botoșani 27,1 l/mp. Reamintim faptul că județul Botoșani se află sub o atenționare meteorologică tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și intensificări ale vântului până mâine, la ora 12:00”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți