spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Modernizarea Unității de Asistență Medico-Socială din Ștefănești se apropie de final (FOTO)

Mai multe articole

Consiliul Județean din Botoșani continuă investițiile în domeniul social. Una dintre cele mai importante investiții vizează modernizarea Unității de Asistență Medico-Socială (UAMS) din Ștefănești. În noile clădiri construite la UAMS Ștefănești se vor regăsi o nouă bucătărie, o nouă sală de mese, o spălătorie nouă.

De asemenea, aici va fi organizat noul sediu administrativ.

„Suntem datori să asigurăm cele mai bune condiții pentru seniorii aflați în grija personalului unităților de asistență medico-socială aflate în subordinea Consiliului Județean. La Ștefănești se impunea construirea unei bucătării și a unei spălătorii moderne, pentru ca beneficiarii să primească cele mai bune servicii de îngrijire. De asemenea, investiția prevede și un nou sediu administrativ, astfel încât și personalul să aibă cele mai bune condiții de muncă. Obiectivul nostru, al Consiliului Județean, este să demarăm și să ducem la bun sfârșit cât mai multe investiții pentru a recupera decalajele față de celelalte județe ale țării”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Investiția de la Unitatea de Asistență Medico-Socială Ștefănești, care se va derula pe parcursul acestui an, este în valoare de peste 2,6 milioane de lei, bani asigurați de către Consiliul Județean Botoșani.

De asemenea, Consiliul Județean are în lucru un proiect pentru construcția la Ștefănești a unui nou pavilion pentru beneficiarii serviciilor de asistență medico-socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți