spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cercetați pentru trafic de droguri de risc și de mare risc (FOTO)

Mai multe articole

La datele de 27 și 28 iunie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial din Iași au efectuat 9 percheziții domiciliare, într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la 26 iunie, două persoane ar fi achiziționat de la o a treia, din orașul Siret, județul Suceava, aproximativ 160 de grame de cocaină, pe care ar fi intenționat să le comercializeze către consumatorii din municipiul Iași.

La data de 27 iunie, primele două persoane au fost depistate, cu ajutorul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Iași, în timp ce transportau spre municipiul Iași substanțele susceptibile a fi droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 166 de grame de substanțe susceptibile a fi rezină de canabis, trei dispozitive de mărunțire a drogurilor și un cântar.

Procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore față de cele 3 persoane. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus luarea măsurii arestării preventive a celor trei, pentru 30 de zile.

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și Biroul Tehnic din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Suceava și I.P.J. Iași – Serviciul Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava și jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Bacău. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți