spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Nova Apaserv dă apă cu porția în patru comune, iar la Dorohoi presiunea va fi scăzută. „Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate”

Mai multe articole

Societatea Nova Apaserv anunță, din nou, că alimentarea cu apă în comunele Leorda, Brăești, Văculești și Broscăuți, în perioada 30 iunie – 15 iulie, va fi cu întrerupere, iar la Dorohoi se va resimți o scădere a presiunii apei la etajele superioare.

Reprezentanții societății de apă declară că decizia a fost luată din cauza creșterii consumului de apă, iar rezervoarele de înmagazinare s-au epuizat cu rapiditate.

„S.C. Nova Apaserv S.A Botoșani reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal”, declarată reprezentanții Nova Apaserv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți