spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Garaje, magazie și o mașină, cuprinse de flăcări la Dorohoi (FOTO)

Mai multe articole

Două garaje, o magazie de lemne și o mașină au fost cuprinse de flăcări, luni seară, la Dorohoi. Incendiul s-a produs în garajul unde era parcat autoturismul și s-a extins la construcțiile din dreapta și stânga lui, respectiv magazia de lemne și acoperișul celuilalt garaj.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, două echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, existând pericolul de propagare la alte șapte garaje din imediata vecinătate.

„Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor pompierii au intervenit mai bine de două ore. Intervenția a îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care întreținea arderea. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți