spot_img
luni, iunie 5, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Posturi de asistent medical, scoase la concurs, pentru Centrul Medical Județean din Botoșani

Mai multe articole

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești, subordonat Direcției Medicale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, organizează concurs, prin recrutarea candidaţilor din sursă externă, în condiţiile legislației incidente privind aprobarea demarării procedurii de ocupare prin concurs a unor posturi vacante.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani procedura de concurs a fost demarată pentru ocuparea a două posturi de asistent medical la Centrul Medical Județean Botoșani- Cabinete Medicale de Unitate-Poliție.

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs la sediul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești, din municipiul Ploiești, str. Ghimpați nr. 1-3, județul Prahova, începând cu data 21.06.2022 ora 08.00 și până la data de 04.07.2022 ora 15:00.

Documentele necesare înscrierii la concurs precum și alte date privind organizarea acestuia sunt postate pe https://dm.mai.gov.ro/ploiesti/blog/2022/06/20/anunt-concurs-2-posturi-asistent-medical-principal-si-3-posturi-asistent-medical_pc/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți