spot_img
luni, iulie 4, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ucrainean căutat de autoritățile din Germania, depistat la controlul de frontieră în PTF Sculeni

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi reţinut un bărbat ucrainean căutat de autorităţile din Germania, care este cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 20 iunie, în jurul orei 19:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, un bărbat din Ucraina, în vârstă de 28 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Germania. Alerta a fost emisă la data de 15.06.2022, bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii”, a precizat Irina Mirică, purtător de cuvânt S.T.P.F. Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Iaşi în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți