spot_img
luni, iulie 4, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Jandarmii botoșăneni intensifică măsurile specifice de ordine publică

Mai multe articole

În week-end-ul care urmează, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani va intensifica măsurile specifice de ordine publică, în vederea prevenirii unor incidente nedorite pe timpul manifestărilor publice cu participare numeroasă, de natură religioasă și sportivă, dar și în cadrul misiunilor executate în cooperare cu polițiștii și polițiștii de frontieră botoșăneni.

Sâmbătă, jandarmii vor veghea la respectarea fair-play-ului în timpul meciului de promovare în Liga a-III-a, disputat de echipele de fotbal C.S.O. Viitorul Darabani și Flacăra Erbiceni pe Stadionul orășenesc ,,Chirica Pușcașu” din Darabani.

Duminică, jandarmii vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale atât la Zilele comunei Corni, cât și la spectacolul anual ,,Hramul Bisericii Duminica Tuturor Sfinților” în comuna Pomârla.

Pe lângă prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și siguranței publice, efectivele de jandarmerie vor lua măsurile necesare, împreună cu personalul celorlalte structuri responsabile, pentru combaterea traficului și consumului de substanțe interzise pe timpul desfășurării manifestărilor publice, fapte de natură penală prevăzute de legislația antidrog.

„Recomandăm participanților să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să nu se implice în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, iar în situații care impun intervenția forțelor de ordine, să solicite sprijin în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112”, precizează Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul IJJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți