spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Acțiuni ale polițiștilor botoșăneni și în acest weekend

Mai multe articole

În weekend-ul care urmează, poliţiştii botoșăneni sunt la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, dar şi pentru desfăşurarea de activităţi informativ-preventive pentru prevenirea consumului de alcool și substanţe psihoactive, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani vor acționa zilnic, cu efective mărite, pe raza întregului județ, cu toate mijloacele tehnice din dotare (aparate radar, aparate alcooltest şi drugtest) pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme fără a deține permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice, ori a substanțelor psihoactive, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în proximitatea barurilor, discotecilor și a zonelor de agrement.

„Scopul activităților este unul preventiv. Vă recomandăm să respectați legislația și să aveți un comportament care să nu contravină normelor legale, pentru a evita să fiți implicați în evenimente nedorite”, a adăugat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți