spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Jandarmii au prins trei bărbați cu droguri, miercuri seară. Alții doi au fost surprinși în ziua de Rusalii

Mai multe articole

Miercuri seară, în jurul orei 21:00, un echipaj de jandarmi a observat, pe strada Teatrului din municipiul Botoșani, trei bărbați care aveau un comportament suspect, unul dintre ei intenționând să ascundă un obiect de mici dimensiuni.

Potrivit reprezentanților IJJ, obiectul s-a dovedit a fi o bucată de folie de aluminiu în care se afla o substanță vegetală mărunțită, cu miros înțepător.

Jandarmii i-au condus la sediul inspectoratului și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, conform prevederilor Legii nr.143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

„În urmă cu câteva zile, mai exact în ziua de Rusalii, tot în municipiul Botoșani, dar pe strada Săvenilor, jandarmii au identificat doi bărbați care au devenit brusc agitați la vederea echipajului. Motivul agitației a fost stabilit în câteva minute, în urma controlului corporal care a scos la iveală muguri vegetali și un dispozitiv de mărunțit (grinder), cu urme evidente de folosire, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

Documentele procedurale întocmite, împreună cu grinderul și substanțele vegetale ridicate în vederea confiscării, au fost înaintate către Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate din Botoșani, în vederea competentei soluționări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți