spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Căutate de familie și poliție !

Mai multe articole

Poliţiştii ieşeni caută două minore, de 14 și 16 ani care au plecat de la domiciliile lor şi nu au mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestora sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 10 iunie a.c., poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 10 iunie a.c., BOGZA DEBORA ANDREA în vârstă de 14 ani a plecat de la domiciliul din sat Șcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza și CIOSU ALICE GABRIELA în vârstă de 16 ani a plecat de la domiciliul din municipiul Pașcani și nu au mai revenit.

La data plecării, BOGZA DEBORA ANDREA era îmbrăcată cu pantaloni scurți negri, tricou alb, geacă de imitație de piele neagră și era încălțată cu pantofi sport negri, iar CIOSU ALICE GABRIELA era îmbrăcată cu pantaloni sport negri, bluză neagră cu mânecă lungă și era încălțată cu pantofi sport albi.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți