spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Bărbat reținut după ce ar fi bătut o femeie, administrator al unei societăți comerciale din Botoșani

Mai multe articole

La data de 8 iunie 2022, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 62 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, la data de 7 iunie, în jurul orelor 20:30, s-a deplasat la sediul unei societăți comerciale, din municipiul Botoșani, unde ar fi lovit de mai multe ori, persoana vătămată, o femeie de 47 de ani, administrator al respectivei societăți, provocându-i acesteia leziuni fizice pentru care a necesitat îngrijiri medicale.

În același context, bărbatul de 62 de ani, înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat de 43 de ani, aflat în apropiere, care a intervenit pentru a proteja victima. Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată și deposedată de cuțit, de către doi agenți de securitate,  care se aflau în proximitatea locului faptei”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de mâine, 9 iunie, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți