spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Proprietari de câini periculoși, vizitați de polițiștii din Botoșani

Mai multe articole

La data de 28 mai 2022, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului cinegetic și a respectării legislației privind regimul deținerii câinilor periculoși sau agresivi. 

În cadrul activităților desfășurate au fost instruiți 13 deținători de ogari și metiși ai acestora.

„Totodată, au fost identificate 35 de exemplare de ogari sau metiși, la domiciliu, și 4 exemplare pe fondul de vânătoare. În urma activităților au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de peste 21.000 de lei, dintre care, 4 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic, iar 9 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind aprobarea programului de gestionarea a câinilor fără stăpân”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți