spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ultima zi din „Săptămâna prevenirii criminalității”, dedicată siguranței rutiere

Mai multe articole

Ultima zi din ,,Săptămâna prevenirii criminalităţii’’ a fost dedicată siguranţei rutiere, dar şi prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului, având în vedere că urmează perioada vacanţei şi a concediilor.

Pe raza întregului judeţ, poliţiştii au organizat acţiuni stradale de informare a cetăţenilor privind protejarea bunurilor personale din locuinţe, gospodării sau autoturisme, dar şi despre modul în care aceştia trebuie să procedeze atunci când sunt victime sau martori ai unor infracţiuni.

Astfel, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii alături de poliţiştii rutieri au organizat o activitate de informare, în incinta unei staţii de alimentare cu carburant, de pe raza municipiului Botoşani. Cu acest prilej, conducătorii auto au primit informaţii cu privire la consecinţele unui comportament neglijent, despre cum să-şi protejeze bunurile personale din vehicul atunci când călătoresc, precum şi  modul de respectare a normelor rutiere pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Scopul acţiunii a fost creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor împotriva infracţiunilor de furt şi informarea cu privire la măsurile minime de siguranţă pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni.

Au fost împărţite materiale preventive cu recomandări de protecţie a vehiculelor, a locuinţelor şi imobilelor, precizându-se că în multe cazuri, infracţiunile de furt au drept cauză neglijenţa proprietarilor, precum şi flyere cu informaţii şi sfaturi utile  privind conduita rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți