spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Răsfățul unghiilor la Bohemy Beauty Center Academy VIDEO

Mai multe articole

Cuvântul „manichiură” vine din combinația latină de cuvinte „manus”, care înseamnă mână, și „cura”, care înseamnă „tratament”. Arta manichiurii are o istorie îndelungată, iar în zilele noastre manichiura înseamnă un întreg sistem de îngrijire a mâinilor, care include îngrijirea pielii și a unghiilor, tratamente medicale, tehnici de pictare și unghii frumos conturate.

Aceste lucruri se regăsesc la Bohemy Beauty Center Academy, acolo unde Loredana și Tatiana fac artă pe unghiile doamnelor și domnișoarelor.

Pentru cele care încă nu sunt convinse de ce să opteze pentru o manichiură profesionistă realizată de tehnicienele de la Bohemy Beauty Center Academy, acestea trebuie să știe că materialul folosit de tinerele talentate nu afectează unghia naturală prin manichiură cu alungire, nici prin semi. Din contră, oferă o protecție unghiei și nu se va rupe așa de repede ca în general, când aplicau pur și simplu un lac de unghii.

Tehnic vorbind, procedeul nu este unul complicat. Cel puțin nu pentru Loredana și Tatiana, care lucrează în acest domeniu de tinere și iubesc ceea ce fac. Totul începe cu spălarea și dezinfectarea mâinilor atât a clientei, cât și a tehnicianului.

Ulterior, tehniciana va curăța cuticula, va pregăti unghia și, în final, aplică materialul. O manichiură semi trebuie reînnoită la două sau trei săptămâni, iar cea cu gel la maximum patru săptămâni.

O manichiură impecabilă și finuță dă un altfel de aspect mâinii și o oarecare încredere în sine femeii, dar o și scapă de munca zilnică de a-și face unghiile singură cu ojă.

Femeile au început să aibă grijă de manichiură în urmă cu 3.000 de ani, când în Egiptul Antic și în China nu știau de posibilitățile manichiurii contemporane.

Instrumentele de manichiură au evoluat de la an la an. Doctorul Sits a fost primul care a folosit o pilă din lemn de portocal pentru unghiile pacientei. Nepoata sa l-a urmat și a inventat un întreg instrumentar pentru unghii.

Dacă în 1950 manichiura era una din cele mai importante ramuri ale industriei cosmetice, bazele manichiurii fiind publice prin intermediul unor stiliști și manichiuriști, în zilele noastre aceasta a ajuns la un nivel de artă și este nelipsită din viața oricărei femei.

La Bohemy Beauty Center Academy beneficiați de ospitalitate, atmosferă bună, servicii și instrumente de cea mai înaltă calitate.

Bohemy Beauty Center Academy

Bohemy Beauty Center Academy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți