spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Botoșăneanul Cătălin Bordea pleacă pe Drumul Aurului în „America Expres” și vrea să îi demonstreze soției cât de bărbat este

Mai multe articole

Au fost anunțate cele nouă echipe ce vor pleca pe Drumul Aurului în „America Expres”. Printre concurenți se numără și botoșăneanul Cătălin Bordea, care va concura alături de Nelu Cortea.

Cel mai greu reality-show din România, „America Expres”, îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Cele nouă echipe sunt formate din chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Puya și soția lui, Melinda; Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui, Dinu; cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame. Gata, e nevoie de o provocare! :)) Sincer, abia aștept să ajung. Abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și, mai ales, vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară”, a declarat pentru Cătălin Bordea, pentru unica.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți