spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Zilele municipiului Botoșani, sărbătorite alături de artiști de seamă. Vezi care este programul celor trei zile de spectacol

Mai multe articole

În acest final de săptămână sunt sărbătorite Zilele municipiului Botoșani. Astfel, vineri, sâmbătă și duminică, pe scena de la Cornișa Aqua Park & Sports vor urca artiști botoșăneni și artiști de la nivel național.

Din cauza vremii nefavorabile, concertul pe care Filarmonica „George Enescu”, din Botoșani, trebuia să îl susțină, vineri, s-a mutat pe sâmbătă, de la ora 16:00. De la ora 18:30, Proconsul va urca pe scenă, iar de la ora 20:30 sunt așteptate pe scenă E AN NA și de la 22:00 Los Anonimos.

Sâmbătă, de la ora 18:00, atmosfera va fi întreținută de tinerele talente de la Midnight Groovers, Power Dance, iar de la ora 19:00 Oana Radu va fi alături de botoșăneni. De la ora 20:00, cel așteptat va fi Doddy și show-ul de sâmbătă va fi încheiat de Raluka Balkanik. Însă, nu înainte de a dansa pe ritmurile lui DJ Dance Party, de la ora 22:00 până la miezul nopții.

Duminică, în ultima zi de spectacol, vom avea parte de teatru și muzică. Pe scenă, de la ora 17:00, sunt așteptați actorii Teatrului pentru Tineret, cu spectacolul „Povestiri de buzunar”, iar de la ora 18:30, vor urca pe scenă actorii Teatrului „Mihai Eminescu” cu piesa „Cerere în căsătorie”.

De la 19:30 botoșănenii se vor distra alături de Yanis Pavel și G-Power Dance, urmând ca de la 20:15 să apară Cabron. Distracția va fi încheiată alături de Direcția 5 și Raluka.

Pe lângă acești artiști, spectatorii vor avea parte și de mici surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți