spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Una dintre mașinile implicate a ajuns pe cupolă (FOTO)

Mai multe articole

Patru persoane au fost rănite în urma unui eveniment rutier, produs vineri dimineață, pe raza localității Câmpeni.

Potrivit Dorinei Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Botoșani, în urma impactului, unul dintre autoturisme, în care se aflau trei tineri de 22, 23 și 24 de ani, s-a răsturnat pe cupolă.

Pasagera de pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată. Ajunși la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii de descarcerare, pompierii de la Punctul de Lucru din Flămânzi au extras victima din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani prezent la fața locului.

Aceasta era conștientă și acuza dureri abdominale. Și ceilalți doi pasageri din autoturism, dar și conducătoarea auto a celeilalte mașini au primit îngrijiri medicale la fața locului. Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Dorina Lupu.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți