spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

AŢI VĂZUT-O ?

Mai multe articole

Poliţiştii ieşeni caută o minoră, de 16 ani care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.


La data de 10 mai a.c., poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în aceeași zi, LONTKOWSCHI MIHAELA FLAVIA LORENA, în vârstă de 16 ani a plecat de la domiciliul său din mun. Iași și nu a mai revenit.


Semnalmentele minorei: înălţime 1,68 m, greutate 78 kg, ten deschis, păr lung, șaten închis, iar în partea din spate are o șuviță blondă, ochi căprui, fața ovală. Pe antebrațul stâng are un tatuaj cu un leu și mai multe flori, iar pe piept în partea dreaptă are un tatuaj cu inscripția Mihaela.


La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare gri, o vestă de iarnă de culoare verde deschis, lungă până la genunchi, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare neagră cu talpa de culoare albă cu roz. De asemenea, avea asupra sa un rucsac de culoare gri și o geantă sport de dimensiune medie multicoloră.
Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți