spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Drumul către RAR Botoșani se află în plin proces de modernizare

Mai multe articole

Drumul care duce spre sediul Registrului Auto Român din Botoșani va fi modernizat prin programul național de investiții „Anghel Saligny”, până la finalul anului, la inițiativa șefului de reprezentanță, Remus Dulgheriu.

„Una dintre preocupările constante ale conducerii și directorului general al Registrului Auto Român, Alina Niță, este îmbunătățirea condițiilor de care beneficiază clienții noștri, atunci când se prezintă la sediile RAR. Pentru că accesul spre reprezentanța Botoșani se făcea pe un drum de pământ care nu a fost niciodată asfaltat, Remus Dulgheriu, șeful de reprezentanță, s-a implicat în găsirea unei soluții. Lucrările provizorii la drumul de acces au fost finalizate, iar până la sfârșitul anului strada va fi asfaltată”, se arată într-un comunicat al RAR.

În comunicat se mai menționează că, pe lângă faptul că vine în sprijinul clienților, este și în beneficiul reprezentanței. În sensul că, pământul și pietrele care erau aduse pe roțile vehiculelor afectau stratul de vopsea și senzorii sistemelor folosite.

Remus Dulgheriu ține să îi asigure pe clienții RAR că sectorul respectiv de drum este cuprins în programul national de investiții Anghel Saligny și că, până la sfârșitul anului, atât clienții cât și angajații RAR vor ajunge la reprezentanță pe un drum modernizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți