spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Show total la inaugurarea Complexului Sportiv din Săveni. Sute de spectatori și oficialități din țară, din tot județul și de peste Prut au fost prezenți (FOTO&VIDEO)

Mai multe articole

Evenimentul de inaugurare a Complexului Sportiv, în valoare de 1,6 milioane de euro, din orașul Săveni, a fost un show total.

Primarul orașului Săveni, Relu Tîrzioru, le-a făcut oficialităților invitate la inaugurare un tur al Liceului Teoretic „Dr. Mihai Ciucă”, al Sălii de Sport și al Complexului Sportiv. Acesta a premiat sportivii care au obținut rezultate remarcabile devenind astfel campioni naționali și internaționali, din zona Săveniului, dar și oamenii politici și din administrație, care au sprijinit derularea proiectului.

Inaugurarea a fost deschisă prin intonarea Imnului României de către trupa Dimma’s, iar ulterior actorul Marius Rogojinschi și prim-trompetistul Mirel Manea au avut un moment de „jos pălăria”.

În continuare, pe scenă au fost așteptați Dimma’s, Direcția 5, Mirel Manea și Orchestra și Dan Bitman, iar evenimentul s-a finalizat cu un foc de artificii. Mai mult decât atât, spectatorii, prezenți într-un număr surprinzător de mare, s-au bucurat și de un joc de lumini cum nu s-a mai văzut în județul Botoșani.

Din partea oficialităților care au urcat pe scenă la eveniment se numără președinta Consiliului Județean, Doina Federovici, prefectul Sorin Cornilă, senatorul Lucian Trufin, deputații Dan Șlincu și Alexandra Huțu, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, campionul mondial, pompierul Iulian Rotariu, viceprimarul Călin Angel Iulia, care, în prezent, este secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului, zeci de primari din județ, zeci de directori de instituții publice și oameni de afaceri din municipiul Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți