spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Traficant de droguri, reținut de polițiștii ieșeni în urma unei acțiuni de amploare (FOTO&VIDEO)

Mai multe articole

În seara de 2 mai 2022, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc, fiind identificată o persoană care s-ar fi ocupat cu distribuirea drogurilor de risc și mare risc, la un festival din localitatea Mamaia.

Ulterior depistării, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în localitatea Mamaia și în municipiul Bârlad, în urma cărora au fost ridicate 77 de pastile ecstasy, 7 grame de cocaină, 8 grame de ketamină, 3.200 de lei, 415 euro și 2 telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 mai, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor S.C.C.O. Vaslui și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți