spot_img
luni, august 15, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

24 de soldați au depus Jurământul Militar la ISU Botoșani (FOTO)

Mai multe articole

Prima serie de soldați gradați profesioniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani a depus, luni, jurământul militar, devenind astfel parte din echipa pompierilor militari botoșăneni.

Ziua de 2 mai reprezintă pentru cei 24 de soldați gradați profesioniști admiși în urma promovării concursurilor de recrutare la ISU Botoșani, un moment memorabil din viața lor – depunerea jurământului militar.

Într-o atmosferă plină de emoție, noii colegi ai pompierilor militari botoșăneni au rostit jurământul militar, luându-și astfel angajamentul de a sluji cu credință patria și de a respecta constituția, legile țării și regulamentele militare. Depunerea Jurământului Militar este un act individual, solemn, cu înaltă încărcătură patriotică și civică.

Alături de ei, la acest moment unic, au fost prefectul județului Sorin Cornilă, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI), dar și familiile acestora.

Noii pompieri militari au început cursurile de formare în cadrul cărora desfășoară activități de instruire specifice pregătirii militare generale, își însușesc cunoștințe teoretice în domeniul situațiilor de urgență și își formează deprinderi practice, astfel încât să fie pregătiți pentru misiunile de salvare și să își facă datoria față de semeni, ca adevărați salvatori, punând pe primul plan viața, integritatea și siguranța celor de lângă ei.

„Noilor pompieri le urăm „Bun venit!”, să aibă mereu în suflet deviza „Curaj și devotament”, mult succes în activitate și o carieră militară plină de realizări”, este mesajul reprezentanților ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți