spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Investiție de 6,6 milioane de euro pentru modernizarea și extinderea Secției de Oncologie (FOTO)

Mai multe articole

Consiliul Județean a aprobat, astăzi, indicatorii tehnico-economici și partea de contribuție a CJ la proiectul de modernizare și extindere a Secției de Oncologie. Este vorba despre o investiție de 6,6 milioane de euro.

Acest proiect presupune pe lângă extinderea pe verticală cu încă un etaj a corpului de clădire existent, și lucrări de reabilitare, cum ar fi termică, finisaje și instalații, recompartimentarea etajului I și conformarea secției la noua legislație în vigoare, privind reamenajarea circuitelor specifice și refacerea finisajelor în concordanță cu cerințele Direcției de Sănătate Publică.

Lucrările de modernizare mai presupun redimensionarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de gaze medicinale pentru tot corpul de clădire, recompartimentarea întregii clădiri după legislația în vigoare și asigurarea dotărilor necesare pentru Secția Oncologie.

„Realizarea acestor proiecte va duce la îmbunătățirea funcționării spitalului, optimizarea activităților prestate, creșterea capacității de satisfacere a nevoilor pacienților, a ponderii și calității serviciilor medicale acordate”, a declarat Doina Federovici, președinta CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți