spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Astăzi a avut loc inaugurarea Muzeului cu istoria creației Karakul de Botoșani de la Stațiunea de Cercetare Popăuți (FOTO)

Mai multe articole

La Stațiunea de Cercetare din Popăuți a avut loc, sâmbătă, inaugurarea Muzeului cu istoria creației biologice Karakul de Botoșani, la care au participat zeci de oficialități. Autoritățile de la nivel local și național au fost primite cu țuică și colaci, iar directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, Ionică Nechifor, a trecut prin revista istoria rasei karakul de Botoșani.

Evenimentul a continuat cu un workshop cu tema „Realizări și Perspective în Agricultură”, fiind prezentate cinci teme de către Asociația Moldoovis, Stațiunea Popăuți, Asociația de Taurine din Botoșani, Asociația RO Awasi cu Oaia de lapte din zona Bacău, IPSO București și APIA.

La finalul întâlnirii, fermierii, echipa Stațiunii de Cercetare și toți invitații au fost îndreptați către degustare de produse tradiționale.

De asemenea, mâine, 1 mai, va avea loc Târgul Expozițional de Ovine și Pielicele Karakul, Bovine și Produse Tradiționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți