spot_img
luni, august 15, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Program de instruire al polițiștilor prin intermediul Biroului de Pregătire Profesională

Mai multe articole

Începând cu 2 august 2021, în cadrul Inspectoratului de Poliție Botoșani, a fost înființat Biroul Pregătire Profesională, structură al cărei obiectiv principal îl reprezintă formarea unui corp profesional de polițiști bine pregătiți, care sa facă față provocărilor mediului operativ.

Specialiştii Biroului Pregătire Profesională implementează programe destinate să răspundă nevoilor de pregătire ale poliţiştilor, structurat pe patru domenii de bază: pregătire fizică şi autoapărare, pregătire tactică, pregătire auto şi tragere cu armanentul din dotare.

În mod deosebit, în ultima perioadă, folosind inclusiv circuite de antrenament special amenajate, au fost desfășurate activități de instruire a polițiștilor pe linia conducerii autovehiculelor de serviciu în regim prioritar și defensiv.

Programul de instruire este menit să asigure dezvoltarea aptitudinilor necesare pentru conducerea și manevrarea  autovehicului în condiții de siguranță pe drumurile publice, atât în regim de circulație normal, cât și în regim de circulație prioritar impus de situații deosebite.

Prin intermediul acestei structuri dedicate, activităţile de pregătire, indiferent de spectru, se vor desfășura într-un ritm constant, în scopul dezvoltării permanente și menținerii unui nivel corespunzător de competenţe practice în rândul tuturor poliţiştilor din cadrul IPJ Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți