spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Șase tineri au fost reținuți după ce au provocat scandal într-un local din Todireni și unul dintre ei ar fi agresat sexual o minoră

Mai multe articole

La data de 26 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a șase tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 21 de ani, din comuna Albești și Răuseni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în noaptea de 25 spre 26 aprilie 2022, un tânăr de 21 de ani, din comuna Albești, ar fi pipăit o minoră, fără voia acesteia, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Todireni.

În apărarea victimei au intervenit patru tineri, care o însoțeau, iar în urma unui schimb de replici cu tânărul de 21 de ani, între aceștia a avut loc o altercație, context în care și-au adresat reciproc amenințări cu acte de violență și și-au aplicat lovituri.

Ulterior, pe fondul aceluiași conflict, între tânărul de 21 de ani, însoțit de un altul de 18 ani, ambii din comuna Albești și grupul format din patru tineri, din comuna Răuseni, a avut loc o altercație, în drumul public din fața clubului, din comuna Todireni, împrejurare în care s-au lovit reciproc și au provocat scandal, comportament care a indignat persoanele prezente.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani, a declarat că „cei șase tineri implicați în altercație au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și tulburare ordinii și liniștii publice.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți