spot_img
vineri, august 19, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Poliţiştii de frontieră au depistat, un cetățean roman care a sprijinit doisprezece cetăţeni din Afganistan și Pakistan în încercarea de a trece ilegal frontiera.

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, desfăşurate pe raza judeţului Timiș, un cetățean roman care a sprijinit doisprezece cetăţeni din Afganistan și Pakistan în încercarea de a trece ilegal frontiera.

În data de 22.04.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 12.00, o patrulă a poliției de frontieră a oprit pentru verificări, pe comunicația DN57, la intrarea în localitatea Jamu Mare, judeţul Timiș, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, cetățean român.

În interiorul mijlocului de transport au fost descoperiţi, în calitate de pasageri, doisprezece cetăţeni străini, toți bărbați, fără documente de identitate asupra lor. Poliţiştii de frontieră i-au condus la sediul instituţiei pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite în autovehicul sunt cetăţeni din Afganistan și Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că șoferul a condus mijlocul de transport fără a poseda un permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, sub aspectul săvârşirii infracţiunii trafic de migranţi și conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru cetățeanul român şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii afgani și pakistanezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți