spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

VALINTE RADU – Polițistul zilei la IAȘI

Mai multe articole

Radu, polițist la investigații criminale în cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași, se afla în timpul liber, când a observat un conducător auto care provoca scandal în parcarea unui bloc, lovind o tânără și un autoturism.

Radu nu a stat pe gânduri și a intervenit de îndată, procedând la imobilizarea șoferului și conducerea acestuia la cea mai apropiată secție de poliție.

Astfel, șoferul a fost preluat de colegii aflați în serviciu, iar întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, iar în cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lovire sau alte violențe și distrugere.

,,Ieri, 19 aprilie, colegul nostru, agent șef principal de poliție Valinte Radu, a intervenit pentru aplanarea unui conflict, pe raza municipiului Iași. Colegul nostru ne spune că reacția pe care a avut-o i s-a părut una firească, considerând că oricine ar fi asistat la un asemenea conflict, ar fi intervenit pentru aplanare. Noi îl felicităm pentru intervenția promptă și spiritul civic de care a dat dovadă și ne mândrim cu faptul că ne este coleg,, a declarat purtătorul de cuvânt IJP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți