spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Poliţiştii ieşeni vor fi la datorie în această minivacanţă, pentru ca Sfintele Sărbători Pascale să fie petrecute în siguranță.

Mai multe articole

În contextul sărbătorilor religioase din aceste zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost dispuse măsuri suplimentare de ordine şi siguranţă publică, în special în zonele aglomerate şi în zonele lăcaşurilor de cult.

Astfel, zilnic, în medie 150 de poliţişti ieşeni vor acţiona, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în domeniu.
Cei mai mulți dintre colegii aflați la datorie în această perioadă sunt din structurile de ordine publică şi rutieră.
Alături de aceștia, ca de fiecare dată, sunt în dispozitiv și colegi de la alte structuri – investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, criminalistică, precum şi poliţişti din cadrul serviciului pentru acţiuni speciale.
Polițiștii rutieri vor acționa pe căile de acces ce converg spre lăcașurile de cult și zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente rutiere. Aceștia vor folosi zilnic aparatura radar, aparatele etilotest și Drug Test, în vederea depistării șoferilor care încalcă regulile de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți