spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Permis de conducere fals cumpărat cu 200 de euro

Mai multe articole

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Stânca au descoperit asupra unui bărbat, un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care s-a dovedit a fi  falsificat.

În data de 20 aprilie, în jurul orei 17:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 32 de ani, pasager într-un microbuz care se deplasa spre Paris.

Comisar șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră, a declarat că, „în baza analizei de risc, pe linia documentelor de călătorie false sau falsificate, s-a efectuat un control amănunțit, colegii noștri descoperind asupra bărbatului, un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, care avea imprimată fotografia şi numele acestuia.”

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului respectiv, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

„Bărbatul a declarat colegilor noştri că a achiziţionat documentul contra sumei de 200 de euro, cu scopul de a obţine un loc de muncă mai bine plătit în Uniunea Europeană, fără a avea cunoştinţă că este falsificat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la fals material în înscrisuri oficiale”, a adăugat Minodora Răcnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți