spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a furat catalizatoare de la mai multe mașini din Botoșani, împreună cu alți doi indivizi (VIDEO)

Mai multe articole

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Bacău, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii botoșăneni, după ce ar fi furat catalizatoare de la mașini din Botoșani, împreună cu alți doi indivizi. La locuințele acestora au fost efectuate percheziții de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul IPJ Bacău.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în noaptea de 6 spre 7 aprilie 2022, un bărbat, de 45 de ani, împreună cu alte două persoane, din județul Bacău, ar fi sustras patru catalizatoare de la autoturisme care erau parcate pe străzi din municipiul Botoșani și au încercat, de asemenea, în aceeași noapte, să sustragă un catalizator de la un autoturism, fără a reuși.

Agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, a declarat că, „în urma perchezițiilor efectuate la locațiile vizate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care interesează cauza, respectiv catalizatoare, telefoane mobile, unelte pentru tăierea țevilor.”

Totodată, bărbatul, de 35 de ani, a fost condus la sediul IPJ Botoșani, pentru continuarea cercetărilor, ulterior, față de acesta fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți