spot_img
luni, august 15, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

51 de intervenții ale pompierilor ieșeni în ultimele 24 de ore

Mai multe articole

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al Județului Iași au intervenit la următoarele misiuni:
Incendii – 2
La ora 13:31, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au intervenit în satul Deleni, comuna Deleni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească În urma incendiului au ars bunuri materiale depozitate în magazie (dulapuri din lemn), diverse materiale textile, lemne de foc, cauciucuri, 80 de metri pătrați din astereala de lemn a acoperișului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.
La ora 21:50, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au acționat în satul Crucea, comuna Lungani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 500 de metri pătrați de vegetație uscată și aproximativ 20 de tone de gunoi de grajd. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.


Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, primului ajutor calificat – 31


Echipajele SMURD au intervenit la alte 31 de cazuri medicale.
Intervenții /misiuni – 18
Echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași au executat 6 verificări în teren în localitatea Valea Lupului, comuna Valea Lupului, județul Iași, privind căile de acces și intervenție în cazul deplasării la o situație de urgență.
Echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 3 transporturi umanitare a persoanelor refugiate din Ucraina către spațiile de cazare în municipiul Iași.
Echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au avut 2 misiuni de recunoaștere, în vederea constatării eventualelor nereguli organizatorice ce ar putea degenera în evenimente negative, la secțiile de ATI, la spitalele din județul Iași.
Echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași au asigurat măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență și acordare a primului ajutor medical, la Spitalul Modular Lețcani.
Echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași au asigurat măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență și acordare a primului ajutor medical, refugiaților din Ucraina aflați la Punctul de Trecere a Frontierei de Stat din Vama Sculeni.
Echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au asigurat măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență și acordare a primului ajutor medical, la tabăra de refugiați amenajată pe Stadionul Tineretului Iași.
Echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au asigurat măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență și acordare a primului ajutor medical refugiaților în Aeroportul Internațional Iași.
Echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au asigurat măsurile specifice de prevenire a situațiilor de urgență și acordare a primului ajutor medical, la tabăra de refugiați amenajată la Centrul Tehnologic Regional Iași.
Echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în Sodomeni, localitate componentă a municipiului Pașcani, pentru decolmatarea unei fântâni.
La ora 17:40, echipajul C.B.R.Ne din cadrul Detașamentul 2 de Pompieri Iași a executat o misiune pentru identificarea unor posibile substanțe toxice într-o scară de bloc din municipiul Iași, Splai Bahlui. Misiunea a fost încheiată fără identificarea unor substanțe toxice sau periculoase pentru oameni, animale sau mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți