spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Campanie umanitară in Comuna Gorbănești. FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Caravana faptelor bune a Asociației Grup Civic Botoșani a ajuns pe 10 aprilie 2021 in comuna Gorbăneşti, mai precis în două sate: Bătrânești şi Tomeşti, la 18 familii de bătrâni. Au ajuns acolo cu multe produse, dar, în principal, pentru a transmite că sunt alături de toţi bătrânii aflaţi în nevoie. Au dus cartofi, ceapă, banane, conserve, paste, ulei, zahăr, făină de porumb, orez și produse de igienă. Cabinetul veterinar TRIOVET a asigurat tratamentul animăluțelor găsite in curțile oamenilor, hrana dar și cuști.

“A fost greu, a fost dureros să vedem părinţi care îşi aşteaptă copiii care, poate, sunt prea ocupaţi pentru a-şi aminte de cei care le-au dat viaţă. Am încercat, pe cât a fost omeneşte posibil, să-i încurajăm, să le dăm curajul de a-şi continua viaţa. Este atâta durere în această lume, este atâta singurătate, este atâta dor de copiii plecaţi în străinătate sau de copiii care sunt prea ocupaţi pentru a-şi aminti de părinţii lor.“ a declarat Daniel Câșlariu

Vremea nu a fost prea prietenoasă dar Voluntarii Asociației Grup Civic Botoșani impreună cu preotul Mihai Uriesu au mers cu drag la cei 18 bătrâni. Pe lângă cele necesare bătrânii singuri au nevoie să vorbească, să nu se izoleze, să fie ascultați cu dragoste și răbdare, ….să vă povestească din viața lor, au nevoie de incurajări, au nevoie să simtă că cineva se gândesc la ei. Mulți dintre ei abia schimbă două vorbe cu altcineva, așa că simplul fapt de a îi vizita sau de a îi suna din când în când face o diferență enormă.

foto-reporter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți