spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Piața Centrală din Botoșani, supravegheată video prin intermediul a 17 camere (FOTO)

Mai multe articole

Piața Centrală a orașului Botoșani este în prezent monitorizată cu mai multe camere de supraveghere. Primăria Municipiului Botoșani a implementat un proiect privind montarea a 12 noi camere de supraveghere performante, din care 7 sunt obiective fixe, iar 5 sunt camere mobile.

La acestea se adaugă și echipamentele necesare, cum ar fi comutatoare, surse, materiale auxiliare sau stâlpi de susținere.

Prin implementarea acestui proiect se urmărește descurajarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță atât a cetățenilor cât și a comercianților de bună credință care își desfășoară activitatea în Piața Centrală”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Imaginile oferite de aceste noi camere sunt de înaltă calitate și permit identificarea persoanelor sau a numerelor de înmatriculare, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Cele 12 camere de supraveghere au fost conectate la dispeceratul Poliției Locale. După implementarea acestui proiect, Piața Centrală este monitorizată în permanență prin intermediul a 17 camere de supraveghere.

Firma care oferă aceste camere video este Ice Computers din Botoșani, iar prețul se ridică la 126.050 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți