spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Țigări ascunse în locașuri special amenajate in autoturism. FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Polițiștii de Frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea au descoperit la controlul de frontieră un bărbat cu dublă cetățenie română și Republica Moldova, ce transporta țigări ascunse în locașuri special amenajate în bordul autoturismului.

În data de 06 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea – ITPF Iași au oprit pentru control, la intersecţia D.N.26 cu D.N.26A, un autoturism, condus de către un bărbat cu dublă cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani.
În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului în cauză, ocazie cu care au descoperit mai multe pachete de țigări.
Autoturismul în cauză a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea pentru un control amănunțit, fiind astfel descoperite sub bordul acestuia, în locuri special amenajate, ascunse mai multe pachete de țigări cu timbru de acciză Republica Moldova.
La finalizarea controlului, a rezultat cantitatea totală de 24.000 de ţigarete (1.200 pachete de țigarete), în valoare de 6.000 de lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.
Deoarece autoturismul, în valoare de 25.000 de lei, avea locuri special amenajate pentru transportul țigaretelor, conform prevederilor legale, a fost indisponibilizat în vederea confiscării.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți