spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Locuințele unor bărbați bănuiți de contrabandă, verificate de polițiști. Au fost confiscate peste 2.000 de pachete de țigări

Mai multe articole

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind infracțiunea de colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, la data de 4 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a două persoane, din municipiul Botoșani, bănuite de comiterea infracțiunii.
În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate, a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de peste 2.400 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Duty Free, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți