spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Discoteci, baruri și zone cu risc de comitere de fapte antisociale, verificate de polițiști

Mai multe articole

În zilele de 2 și 3 aprilie 2022, polițiștii botoșăneni au organizat acțiuni în întreg județul Botoșani atât pentru prevenirea accidentelor rutiere cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică.

Astfel, acțiunile polițiștilor au vizat monitorizarea traficului rutier și verificarea zonelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, cum ar fi infracțiunile de furt din buzunare, bagaje și unități comerciale, aceștia acționând în zona piețelor, a stațiilor de transport în comun, bazarul municipal, centrul vechi al municipiului Botoșani și străzile adiacente.

De asemenea, s-au verificat discotecile și barurile cu program prelungit, precum și alte unități unde se concentrează un aflux mare de persoane.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 600 de persoane, controlate aproximativ 100 de autovehicule și 46 de unități economice, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate peste 140 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 70.000 de lei.

„Din totalul sancțiunilor aplicate, 35 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți