spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Fotografia este un puzzle al vieții plin de culoare. Cu fiecare piesă scoate la iveală emoții, trăiri, expresii și imaginea umanității în cele mai diverse forme.

Mai multe articole

Aceasta aduce o lume nouă cu cadre care surprind magia universului. În era digitală, fotografia este mai actuală ca niciodata și aduce legatura umană la un alt nivel.

Etapele de viață a pruncului abia născut sunt încântătoare și minunate. Am dori să le retrăim ca experiență iar și iar. Din păcate legea universului nu ne permite acest lucru, însă noi avem o soluție.
Ședințele foto încă din primele sale zile de viață ne ajută să tipărim fericirea și frumoasa experiență pe care o avem atunci când îngerașul nostru începe povestea sa.
Ședințele de New Born, cele de la 6 luni când începe ușor ușor să fie independent și să stea singur in șezut, apoi la primii pași ..toate aceste etape sunt sacre pentru părinți. Aceste imagini imortalizate in aceste perioade deosebite, vor da naștere emoțiilor ori de câte ori vor fi privite.

Fotografiile sunt moșteniri de neprețuit. Amintirile și imaginile rămase înrămate ne mențin ramurile familiei vii secole întregi.

Merită să-ți rupi doua ore din viața ta uneori pentru a obține câteva amintiri pentru cufărul tău neprețuit…cel in care viața ta și a familiei va fi relatata prin imagini.

Incă din secole, fotografiile au jucat și încă joacă un rol important atât in istorie, cât și în viața de zi cu zi a oamenilor. Mai intâi de toate, fotografia este o artă, deoarece prin intermediul ei poate fi transmis un numar nemărginit de trăiri sau sentimente.

Sursa foto : DANA ROTARIU , ALIN CHIRILA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți