spot_img
marți, august 9, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Sâmbătă va avea loc Festivalul Concurs Coral de muzică sacră

Mai multe articole

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, organizează Festivalul – Concurs Coral de Muzică Sacră.

Festivalul se află la ediția a III-a și se va desfășura în Sala „Mihai Eminescu” din Hotelul Rapsodia din Municipiul Botoșani, sâmbătă 2 aprilie 2022, ora 12:00.

Concursul se adresează formațiilor corale de amatori, coruri de copii şi coruri de adulţi și se va desfășura pe 4 secțiuni. Repertoriul va cuprinde muzică pe text religios, spiritual și filosofic, din toată istoria muzicii corale.

Președintele juriului va fi dirijorul, profesorul, muzicologul, dar mai ales compozitorul de geniu, Sabin Păutza. Membrii juriului sunt profesorul Alexandru Romanovschi și preotul și dirijorul Ciprian Curcă Atudosiei, personalități în domeniul muzicii corale.

Tototdată, aducem la cunoștința botoșănenilor, că festivalul va fi precedat de o lansare de carte ce va avea loc joi, 31 martie 2022, ora 12:00 la Biblioteca de limbi străine. Va fi lansată o Antologie corală, de Sabin Păutza.

Intrarea este liberă, atât la evenimentul de lansare de carte, cât și la festival.

Sunt aşteptaţi toţi iubitorii muzicii de calitate, pentru a primi un mesaj muzical spre înălţare spirituală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți