spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Controale pe străzile din Botoșani. Pietonii, bicicliștii, motocicliștii și utilizatorii de trotinete electrice au fost vizați (FOTO)

Mai multe articole

În cursul zilei de 29 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au organizat, o acțiune, în municipiul Botoșani, pentru prevenirea și sancționarea abaterilor la regimul rutier, comise de către pietoni, bicicliști, motocicliști și utilizatorii de trotinete electrice.  

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 145 de persoane, verificate peste 100 de autoturisme și peste 40 de biciclete, trotinete electrice și motociclete.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei”, au spus reprezentanții IPJ Botoșani.

Dintre sancțiuni, 6 au fost aplicate utilizatorilor de trotinete electrice pentru circulația pe trotuare care nu erau prevăzute cu pistă pentru bicicletă și pentru faptul că circulau doua persoane pe o trotinetă. Totodată, polițiștii au reținut 2 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți