spot_img
vineri, august 19, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Spectacol cu „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici” la Teatrul „Vasilache”

Mai multe articole

În această săptămână actrița Oana Asofiei vă invită în sala Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” la spectacolul „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”.

Povestea Fraților Grimm va fi pusă în scenă joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică de la orele 10:30 și 12:30.

Spectacolul „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, după Frații Grimm este un spectacol realizat de Valentin Dobrescu. Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu și ilustrația muzicală este compusă de Oana Pușcașu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu și Marius Rusu.

Regizorul artistic al acestui spectacol spune că „este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi… dragi părinţi.” 

Spectacolul este recomandat preșcolarilor și școlarilor. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziționa de la sediul instituției, de marți și până vineri, între orele 10:30 și 12:30, dar și înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți