spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Proxenet arestat la Hârlău

Mai multe articole

La data de 27 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziție domiciliară, în orașul Hârlău, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că începând cu luna octombrie 2021, un bărbat de 39 de ani ar fi determinat o tânără majoră să practice prostituţia în folosul lui şi i-ar fi înlesnit acesteia activitatea.

În urma percheziției, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă și 13.600 de lei.

De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. 

La data de 28 martie a.c., bărbatul reținut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău și Judecătoriei Hârlău, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

La acţiune au participat şi polițiști din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi și Poliției Orașului Hârlău, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi.

Cercetările sunt continuate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți