spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Depistaţi la controlul de frontieră tractând remorci neînmatriculate

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa a doi bărbaţi cu cetăţenie română și R. Moldova, care au fost depistaţi tractând remorci ce nu aveau drept de circulaţie pe drumurile publice din România.


În data de 25 martie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, doi bărbaţi cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, respectiv, 34 de ani, care conduceau ansambluri de vehicule, ambele formate din autocamion și remorcă, iar remorcile aveau aplicate numere de înmatriculare specifice Marii Britanii.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a remorcilor în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acestea nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculate pentru a putea circula pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți