spot_img
joi, decembrie 1, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ajutor 24 de ore din 24 pentru cetățenii ucraineni

Mai multe articole

Poveștile ucrainenilor fugiți din calea războiului s-au mutat din punctele de trecere a frontierei, în spatele ușilor închise ale multor locuințe din Botoșani.          

Plecați din Ucraina cu toată viața într-o valiză, sunt ținuți departe de țara lor de continuarea agresiunii militare rusești. Chiar dacă războiul s-ar opri, mulți nu ar mai avea unde sau la ce să se întoarcă.

În așteptarea unor vești bune, o parte dintre femeile și copiii din Ucraina, dar și familii întregi, și-au găsit adăpost pe cont propriu, în județul Botoșani.

Pentru mulți, bruma de lucruri s-a cam risipit. Pentru câteva familii ajutorul a venit din partea pompierilor botoșăneni și a voluntarilor de la Crucea Roșie din Botoșani.

Alimente, produse de igienă personală și de curățenie, mâncare pentru bebeluși, scutece, șervețele umede, pături, saltele, jucării și haine sunt produsele care le-au fost donate în ultimele zile.

Toți cetățenii ucraineni care au nevoie de ajutor pot solicita sprijin pe platforma www.sprijindeurgenta.ro sau apelând unul din cele trei numere de telefon aflate la dispoziția lor de către Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI) din Botoșani : 0756.05.55.91; 0756.13.13.98 ; 0756.19.27.37

Aceste numere de telefon pot fi apelate non-stop pentru orice fel de informații legate de cazarea cetățenilor ucraineni, donații, solicitări de sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți